Monday, April 30, 2018

Crocodile Dentist Challenge Malaysia Akif vs Aliah HD

Pernah dengar permainan Crocodile Dentist tak ? Kalau translate ni macam doktor gigi buaya !! Haa biar betul permainan ni. Tukang cabut gigi buaya eh ? Tak la, ni permainan je dengan toy dia. 

Main crocodile dentist ni senang je.. Buka mulut buaya tu, pastu tekan gigi dia. Sapa salah tekan kena gigit.. Ouchhh... Kalau nak main ni kena ada partner baru best. Pastu kena create rules masing-masing untuk sapa yang kena gigit. Baru la rasa gementar nak tekan gigi tu.. 
Kali ni Akif dan Aliah akan buat Crocodile Dentist Challenge dengan beberapa rules yang simple. Challenge kali ni aku bagi denda yang simple, mungkin akan datang buat lagi mencabar baru la best.. 
Boleh saksikan full video Crocodile Dentist Challenge Malaysia Akif Vs Aliah di Youtube
Okeh jangan lupa SUBSCRIBE, COMMENT dan tinggalkan LIKE pada video. Terima kasih.. Banyak lagi video akan datang.. 

No comments:

Post a Comment