Monday, April 30, 2018

Bean Boozled Challenge Malaysia Akif vs Aliah vs Daus Redscarz | Tiga Beradik TV

Hello guys, apa khabar ? Hari ni kami nak share video youtube kami iaitu video Bean Boozled Challenge. Okeh first of all, kalau korang nak tau bean boozled ni adalah candy atau gula-gula yang direka dengan pelbagai perasa. Semestinya ada yang sedap dan ada yang tak sedap. Dan yang tak sedap tu memang kaw-kaw tak sedap !! Boleh muntahhhhh punya. Kalau tak percaya, tunggu..
Google image
Okeh, meh nak share sikit flavor-flavor bean boozled ni. Ada Dead fish, canned dog food, booger, rotten egg, lawn clippings, stinky socks, skunk spray, spoiled milk  dan lain-lain lagi.. Perghhh memang rasa nak termuntah kalau terkena..

Ramai tanya "nak beli kat mana bean boozled ni ?" Okeh kalau nak cari kat kedai-kedai, memang aku pun tak tau kat mana. Nak mudah korang beli kat online shopee or lazada. Ada banyak jual kat situ, cuma kena pandai check harga. Boleh google harga kat internet. 

Jom layan video kami | Bean Boozled Challenge dari Tiga Beradik TV.. layan..

Klik link di Tiga Beradik TV

Jangan lupa subscribe Tiga Beradik TV, LIKE, Korang boleh komen dan kalau sudi SHARE la video kami.. Terima kasih..  


SUBSCRIBE : Tiga Beradik TV
SUBSCRIBE : Tiga Beradik TV
SUBSCRIBE : Tiga Beradik TV

No comments:

Post a Comment