Sunday, April 29, 2018

Spicy Ramen Korean Challenge Malaysia Akif vs Aliah HD


Apabila Akif & Aliah buat Spicy Ramen Korean Challenge Malaysia.

Serius bukan aku yang paksa tapi dorang sendiri yang nak makan. Dah lama dorang minta, tapi aku buat tak tau je. Last-last aku kesian, aku mengalah. Aku beli gak la untuk dorang.. Kami geng kaki makan ramen.. Siap request rakam lagi. Okey la jom, kali ni Akif & Aliah nak sorang sebungkus. Sebelum ni sebungkus kongsi dua orang, tu pun tak abis. Haha.. Kali ni nak sebungkus sorang. Kita tengok macam mana? Boleh abis ke tak agak-agak.

Tunggu ! 
Ada rules kali ni ? 

Makan tak boleh minum air. Dah abis baru boleh minum air.. Kejam tak? Itu rules Akif dan Aliah, babah ikut je. Tak tahan minum jela kan... 

Spicy Ramen Korean Challenge Malaysia

Spicy Ramen Korean Challenge Malaysia

Haaa tudiaaaa muka kepedasan !!!! Tahan ke tu ? haha.. ada minum air ke tak ? Korang layan la kat youtube.. Spicy Ramen Korean Challenge Akif vs Aliah....

Spicy Ramen Korean Challenge Malaysia
Spicy Ramen Korean Challenge Malaysia
Dah tengok video, jangan lupa tinggalkan komen dan Subscribes Youtube Channel kami untuk challenge akan datang... Selamat menonton... 

SUBSCRIBE : DAUS REDSCARZ CHANNEL
SUBSCRIBE : DAUS REDSCARZ CHANNEL
SUBSCRIBE : DAUS REDSCARZ CHANNEL

No comments:

Post a Comment